Trustthemagicofnewbeginnings

Banner Blog Image
Hi girls, Allereerst welkom op onze nieuwe site! Leuk dat je de tijd neemt om onze allereerste blogpost te lezen. Er is genoeg te vertellen dus let’s start off met het feit dat MilaMoon is omgetoverd tot Néyu. Wie, wat, hoe, waarom?
Zoals je wellicht weet is @manontilstra mijn hoofdaccount waar ik voornamelijk outfitposts plaats. Daarnaast heb ik @interiorbynon waar ik het heel leuk vind om interieur tips te delen. Mijn handen begonnen steeds meer te jeuken, en ik wilde graag eigen decoratie items uitbrengen. Langzamerhand zijn we dat gaan toevoegen aan de bestaande kledingcollecties en dit werd zo goed opgepakt dat ik er meer mee wilde doen. Het 3-jarig jubileum van MilaMoon naderde en dat zou het ideale moment zijn om de rebranding te lanceren.
Achter de schermen zijn we hard bezig geweest om de lancering van Néyu te kunnen realiseren. Zo hebben we een nieuwe website laten bouwen, een te gekke fotoshoot georganiseerd en de grootste collectie ooit gelanceerd. Daarnaast hebben we nieuwe verpakkingen laten maken met ons nieuwe logo (it’s so pretty)!
Wij zullen regelmatig leuke onderwerpen aanhalen in deze blogposts. Ideetjes? Laat het ons vooral weten via een mailtje of DM.  We horen ook graag wat je van de rebranding vindt! See you soon…
xoxo – Manon